E JASHTËZAKONSHME: KY ËSHTË KOSOVARI I CILI FITOJ 107 MILION EURO NË ZVICËR

0
235

Shqiptari qe kishte fituar përplot 107 milion euro ne Lotarinë e Zvicrës është nga një fshat i Ferizajt. Ai atë kohe ishte student i fakultetit Filozofik dhe quhet Artan Zogiani, qe vjen nga një familje e varfër nga Ferizaj të cilët nuk kanë asnjë anëtarë te punësuar.

Kjo ngjarje kishte bërë bujë vite më parë në Zvicër, duke pushtuar mediat zvicerane dhe ato evropiane. Por pas kësaj nuk u bë e ditur fati i studentit të varfër që u bë milioner fale lotarisë.
Një fatlum tjetër ne Zvicër disa vite më parë kishte fituar të shtunën 34.5 milion franga në lotarinë zvicerane.

Fatlumi ka qëlluar 6 numra dhe plus numri shtesë që i sollën xhekpotin prej 34.5 milion frangash.