E dini sa është ora? Duket e lehtë, por askush nuk po e gjen përgjigjen!

0
733

Detyra që u është vënë përpara disa nxënësve në Kinë është shpërndarë me të madhe edhe në internet.Bëhet fjalë për një detyrë, përcjell telegrafi, në të cilën shihet një orë “e rrotulluar” tek e cila ju duhet të gjeni për kohën e saktë.
Është një orë që ka 12 ndarje klasike, por është vendosur në atë mënyrë që ju mos ta keni shumë të lehtë për të ditur se cilën orë po e tregon.

Përgjigjet e ofruara janë: a) mes orës 3 dhe 4 b) mes orës 6 dhe 7 c) mes orës 8 dhe 9    d) mes orës 10 dhe 11