Drejtues institucional të Preshevës morën pjesë në marshin paqësorë në Prishtinë

0
224

Qytetar shqiptar nga Lugina e Preshevës dhe të gjitha trojet shqiptare morrën pjesë në marshin paqësorë, të shtunën në Prishtinë e organizuar nga shoqata “Çamëria” në Kosovë. Kjo shoqatë mbështet bashkimin e Preshevës, Medvegjës e Bujanocit me Republikën e Kosovës. Moto e tubimit ishte: EDHE PRESHEVA, MEDVEGJA E BUJANOCI JANË KOSOVË.

Në këtë marsh morën pjesë drejtues institucional të komunës së Preshevës, si zëvendës kryetari i komunës, Armend Aliu, kryetari i kuvendit, Sami Salihu, këshilltarë, drejtues të partive opozitare dhe përfaqësues të shoqërisë civile. Në këtë marsh morën pjesë edhe drejtues institucional nga komun e Bujanocit dhe lider të partive politike në shenjë përkrahje për bashkimin e komunave Preshevë, Medvegjë dh Bujanoc me Republikën e Kosovës./presheva.com/