Drejtori 30-vjeçar kërkon nuse, do të shtangeni sa para ofron për atë që ja gjen

0
272

Një kërkesë e pazakontë është bërë nga një djalë i ri nga Kalifornia për të gjetur një vajzë që do të qëndrojë me të të paktën katër muaj. Madje, djali ka dhe një post të mirë.

Ai është drejtor dhe ka ofruar një shpërblim prej 10 mijë euro për personin që i gjen vajzën ideale. Sipas mediave të huaja, Joe Cohen, me kërkesën e tij të çuditshme ka shkaktuar reagime të shumta në rrjetet sociale. Në njoftimin e djalit thuahet se ai do të ofronte një shpërblim prej 2000 dollarë edhe për atë që i gjen dikë i cili do t’i gjente një vajzë. Drejtori tridhjetëvjeçar bëri një blog në të cilin ai e përshkroi veten, por gjithashtu renditi karakteristikat që duhet të ketë një vajzë ideale. Më saktësisht, sipas tij, ajo nuk duhet të jetë nervoze dhe duhet të jetë e ndërgjegjshme dhe inteligjente.
Nëse ajo nuk jeton në Kaliforni, ka shtuar ai, ajo duhet të jetë e gatshme të shkojë atje. Cohen shkruan: Vajza nuk duhet të ketë fëmijë dhe duhet të jetë në moshën 20 deri në 30 vjeç, argëtuese dhe jo materialiste. Unë jam inteligjent, i dashur, pozitiv dhe i ndershëm”, ka shkruar Cohen. Me gjithë këto cilësi të mira dhe me pamjen e jashtme vajzat mesa duket sdo të kenë nevojë për t`i prezantuar njeri. Apo Joe ka ndonjë problem pse lidhjet e tij nuk zgjasin.