Dramë në malin e Sharrit, zhduken 19 serbë në Luboten

0
419

Një dramë e vërtetë ka ndodhur në Malin Sharr, në të cilën 19 qytetarë serbë humbën në Luboten.

Për 18 orë janë humbur rreth Malit Sharr në mot të keq dhe mjegull të dendur, përcjell TetovaSot.

Shtatë alpinistë maqedonas shkuan për të kërkuar përmes Malit Sharr dhe pas pesë orëve ata arritën me sukses që t’i gjenin të zhdukurit serbë.