Diinora ni Emer i ri në Tregun e Muzikes

0
617

Diinora  Vajza nga Gjilani e cila ka fillu të korr suksese në Shtetin Helvetik me kënget e saj duke ubër E famëshme dhe duke u mirpritur nga publiku meni performanc super sexy.

Ajo së fundmi në një intervist në RTV SYRI BLUE shpalosi gjitha planet dhe jetën e saj private. Për të mësuar më shum nga Vajza Gjilanese  se  a është Diinora e  dashuruar  apo është ende Singel këtë përgjigjëje mundeni ta mësoni të premten nga ora 21°° në kanalin e RTV SYRI BLUE intervista e plot.

WWW.SYRI.TV.