”Cluster” kokëdhembja më e tmerrshme ndonjëherë

0
256

”Cluster” është fenomeni i dhimbjes së kokës, gjë që shkakton aq shumë torturë tek njerëzit sa që tentojnë të bëjnë çmos për të shpëtuar.

Këtë e konfirmon edhe një ekspert i kësaj lëmie për BBC, Scott Bruce, derisa shton se kjo është një nga eksperiencat më të dhimbshme që një njeri mund të përjetojë.

Ndërsa një tjetër person i cili dhe ka përjetuar një dhimbje koke të tillë, tregon se si është të njesh një ”Cluster”.

”Është sikur dikush po tërheq pjesën e brendshme të fytyrës dhe po e largon aq shumë sa mundët,”– përfundon Rachael Starbuck.

Dhimbja nga ”Cluster” mund të jetë e padurueshme.

Shumë njerëz publikojnë video online për të treguar se si ndihet ata gjatë një krize të tillë duke treguar se do të bënin cdo gjë që të ndalonte.

Ka të tjerë që përdorin metoda shkatërruese për veten e tyre, pasi një djalë tha:

”Unë e qëllova veten time në të gjitha mënyrat e mundshme. Unë do të gjej dicka shumë të fortë që të godas kokën time”.

Për më shumë ja videoja e publikuar më poshtë që dëshmon gjendjen e personave që përjetojnë në jetën e tyre të paktën një herë një dhimbje koke të fenomenit ”Cluster”.