ÇKA PO NDODH NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË VERIORE

0
193
Ahmet Asani

▪︎Janë zgjedhjet Lokale ato qe dje në Republikēn e Maqedonisë Veriore përmbysen jo vetēm pushtetin lokal por edhe ate qendror! Si rezultat i humbjes së thellë në keto zgjedhje lokale, Zoran Zaev dje dha dorëheqje nga posti i kryeministrit dhe nga posti i kryetarit të partisë së tij LSDM!

▪︎Kjo përmbysje e të majteve nga poshtë lart, mund të shihet edhe si një mundësi e riorganizimit dhe rirreshtimit të shqiptarëve në zgjedhjet nacionale të radhës, të cilat në Republikën e Maqedonisë Veriore tanimë janë të pashmangshme!

▪︎Se a do të bashkohen shqiptaret pas kësaj përmbysjeje dhe në zgjedhjet nacionale të bashkuar të kerkojnë barazi te plotë kushtetuese duke hequr nga qafa barrën e padrejtë te «popullit perqindje›, kjo mbetet të shihet ditet, javet dhe muajtë ne vijim!