Çka po ndodh kështu? Rezultati përmbyset edhe në Rahovec

0
264

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ka filluar publikimin e rezultateve për gjitha qytetet e vendit, shkruan Gazeta NewBorn.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ka filluar publikimin e rezultateve për gjitha qytetet e vendit, shkruan Gazeta NewBorn.

PDK-ja po prinë si e para, ndryshe deri me tani siç ishte AAK-ja.

Në Rahovec, do të kemi ballafaqimin në balotazh mes PDK-së dhe AAK-së, transmeton Gazeta NewBorn.