Çka po bëjnë Elita 5 me Lepa Brenën?

0
248

Anëtarët e bendit Elita 5 janë kapur në një video të Brenës, e cila gjatë qëndrimit në Vjenëpo shëtiste nëpër rrugët e kësaj kryeqendre duke bërë shoping në dyqanet e markave të njohura. ?

Grupi i Elitës shihen se si bisedojnë dhe diskutojnë me buzëqeshje me këngëtare Brena.

Ka qenë më shumë rastësi dhe nuk bëhet fjalë për ndonjë bashkëpunim apo takim mes grupit të mirënjohur të muzikës rok shqiptare Elita 5 dhe këngëtares së mirënjohur boshnjake të ish-Jugosllavisë, Lepa Brena por që është Fahreta.