Çka ndodhi kështu me Shpetim Deskun në emision? (Video)

0
467

Këtë të dielë nKosovë Show ishin mysafirë aktorët e humorit Lalushi dhe Muhameti të cilët sollën momente shumë interesante në emision, shkruan Gazeta NewBorn.

Në fund të emsiionit mysafir ishte edhe një ilozionist shqiptar nga Prizreni i cili solli disa numra iluzionesh por me insistimin e Shpetimit për ta quar në gjumë apo ngrirë ai e provoj këtë numër i cili arriti ta ngrirë me të vërtetë dhe pasi e shtiu në dy karriget ai hypi mbi shpetimin me dy këmbët për ta vërtetuar këtë.

Por magjia të cilën ia bën Shpetimit, la shumë kë të befasuar.