Cila këngëtare u hyri në mes Atifete Jahjages dhe burrit të saj?

0
377

Ish Presidentja e Kosovës, zonja Atifete Jahjaga, u bë e para Presidente femër në vend dhe rajon.

Ky fakt e shtoj edhe më shumë vëmendjen dhe interesin për të. Ajo, u bë shembull i mirë për shumë gra, sidomos me pozitivitetin që shpërndante gjithherë, shkruan “Kosovarja”.

Kjo grua e fortë që erdhi nga forcat e rendit, u vu plotësisht në fokus të medies, madje jo vetëm ajo dhe politik bërja e saj, por edhe jeta private, që shpesh ka prodhuar lajm.

Presidentja është grua e martuar, por që është përpjekur maksimalisht që bashkëshortin ta mbajë më larg qendrës së vëmendjes, edhe pse me raste edhe ai ishte emër i lakuar, shkruan “Kosovarja”.

Në një rast, këngëtarja Violeta Kajtazi ka pozuar me çiftin në fjalë, madje u ka hyrë në mes. Në këtë foto, shihet shumë më mirë edhe i shoqi i ish Presidentes./Kosovarja/