Cila është periudha më e mirë e jetës së çdo njeriu?

0
374

Cila është periudha më e mirë e jetës së çdo njeriu?
Të gjitha vitet e jetës tuaj mund të jenë të mira, por cilat mendoni se janë më të mirat?

Sipas një anketimi të ri, britanikët besohet që vitet më të mira të jetës së tyre t’i përjetojnë në vitet e tyre të 20’ta.

Por, edhe periudha mes 30-30 vjet është vlerësuar e dyta si më e mira.

Anketimi nga ‘YouGov’ i anketuar 2000 njerëz të moshës mbi 20 vjet, dhe nga të gjithë, 30 për qind prej tyre kanë thënë se vitet e tyre të 20’ta kanë qenë “vitet më të mira deri tani”, përderisa 16 për qind kanë thënë se vitet e 30’ta kanë qenë më të mirat.

Vlen të ceket se 12 për qind prej tyre i kishin vlerësuar vitet e adoleshencës si më të mirat të jetës së tyre.

Nëse brengoseni se vitet më të mira të jetës tuaj kanë kaluar, mos u brengosni: duhet ta keni parasysh se gjithsecili i përjeton ndryshe vitet më të mira të jetës së tij dhe kjo dallon varësisht nga rrethanat e jetës!