Çfarë po ndodh me Sabriun dhe Adelinën? Kaq afër nuk i kemi parë kurrë!

0
230

Sabri Fejzullahu është njëri ndër ikonat e muzikës sonë, shkruan “Kosovarja”.

Ai tashmë është shndërruar në një legjendë të gjallë. Të gjithë e duan, të gjithë e pëlqejnë. Këngët e tij dëgjohen dhe pëlqehen shumë, madje ka edhe shumë artistë e këngëtarë që mezi presin të afrohen tek Sabriu, qoftë edhe për një foto të vetme. Ka të tjerë shumë që duan të bëjnë edhe këngë me të.

Por, bashkëpunimet e tij me këngëtare tjerë janë më të rralla. E për foto duket se Sabriu nuk kursehet, ai bën foto me të gjithë ata që duan të fotografohen me ikonën e tyre.E duket se edhe këngëtarja Adelina Berisha e do aq shumë Sabriun sa që edhe ka pozuar pranë tij.

Këtë foto e ka shpërnda faqja e instagramit e cila mban emrin e Sabri Fejzullahut, por që nuk dihet nëse menaxhohet nga këngëtari.Si do që të jetë, dyshja në fjalë po duken bukur bashkë apo jo?