Çfarë ndodhi mes Gencit e Milotit, a do të ketë më bashkëpunim mes tyre?

0
174

Milot Hasangjekaj i njohur tashmë në publik si Bigem ka qenë i ftuar të premtën në emisionin ‹Mirage›.Në intervistën e tij dhënë për ‘Mirage’, Miloti ka dhënë detaje në lidhje me projektin e tij të fundit “Gajle”që e solli në bashkëpunim me Genën.
Ndër të tjera, Miloti foli edhe për jetën private, si rrallëherë ai rrëfeu për takimin e parë me bashkëshorten, që ishte si rrëfimet në përralla. Meqenëse së fundi kemi parë që Miloti dhe Genci edhe pse njihen si grup “Etnon”, kanë sjellë projekte të ndara, këngëtari u pyet se a po ndahet grupi apo kanë në plan një projekt të përbashkët me Gencin.
Për të kuptuar se a po sjelli bashkëpunim dyshja, shikoni videon e mëposhtme nga minuta 2:26.