Çfarë ka ndodhur mes dy çifteve të njohur? Fajin e kanë bashkëshortet!

0
203

Dikur miq shumë të mirë, por tashmë Murat Yldirim dhe Tolgahan Saysiman nuk kanë të njëjtën marrëdhënie mes tyre si më parë. Më parë, aktorët shiheshin shpesh në shoqërinë e njëri-tjetrin, por kohët e fundit gjërat kanë ndryshuar.

Mosmarrëveshjet e tyre janë bërë të dukshme edhe në rrjetet sociale ku aktorët nuk e ndjekin më njëri-tjetrin.

Sipas gecce, problemet kanë ardhur për shkak të bashkëshorteve të aktorit por asgjë më shumë nuk dihet. Të jetë e vërtetë se Almeda dhe Iman nuk kanë shkuar mirë me njëra-tjetrën?