Çfarë ka ndodhur? Fatmir Limaj dhe gjithë stafi i tij ‘zhduken’ nga Facebook!

0
234

Zëvendëskryeministri i Kosovës Fatmir Limaj, është zhdukur nga rrjetet social Facebook.

E bashkë me të nga ky rrjet social është zhdukur edhe personi me i afërt i tij, Endrit Shala dhe një pjesë e stafit të tij në kryeministri, raporton ORAinfo. E çuditshme është se nga Facebook është zhdukur edhe djali i Fatmirit, Durim Limaj.

Nëse bëni një kërkim të thjeshtë me emrin e përsonave të lartëcekur në Facebook, nuk do të gjeni asgjë. Nuk dihet arsyeja pse Fatmiri me stafin e tij janë të paqasshëm në Facebook.Madje kohëve të fundit edhe Limaj ka qenë me pak prezent në media dhe aktivitetet e tij kanë qenë të pakta në cilësinë e zëvendëskryeministrit.

Sidoqoftë, kujtojmë që zëvendëskryeministri Fatmir Limaj dhe Endrit Shala janë duke u gjykuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare gjatë kohës sa Limaj ishte ministër i Transportit dhe Postë Telekomunikacionit.