Çfarë i kujton kjo datë Zanfinës?

0
186

Është ndër 3 motrat më të përmendura, njëherë motra e divës më të madhe në skenë, Adelina Ismailit, shkruan Kosovarja.

Në rrjetet sociale, Zafina është herë herë aktive, duke u komentuar dhe pëlqyer nga shumë ndjekës për fotografitë dhe këngët e saj.
E kësaj here ka habitur me një postim, i cili kthehet në një datë të mëhershme, gjegjësisht të 24 nëntorit.Se çfarë i kujton kjo datë Zanfinës, nuk e ka zbuluar, por gjithsesi në fotografi duket shumë bukur./Kosovarja/