Çfarë emocione, çfarë gëzimi! Dafina e fiton betejen me sëmundjen e saj, ja reagimi i familjarëve kur kuptojnë se vajza tyre u shërua!

0
215

E ka mposhtur sëmundjen e saj Dafina Berisha, e cila deri sot vuante nga sëmundja e leukemisë.

Dafina lajmin e gëzueshëm e ka ndarë me familjarët, miqët dhe gjithë bamirësit që atë e ndihmuan, raporton Gazeta NewBorn.

E ky lajm i madh, ka gëzuar tej mase familjarët dhe gjithë ata që ndihmuan atë.

Kujtojmë se Dafina Berisha, muaj me parë kishte shkuar në Turqi, prej ku nga atje sot e japi këtë lajm të mirë/Gazeta NewBorn/