Çdo gjë çfarë e bën S-Class-in e ri madhështor në një video 5 minuta të Mercedes-it

0
245

Mercedes-Benz dëshiron që njerëzit ta dinë se S-Class është një hap përpara veturave tjera konkurruese të këtij lloji.
Mercedes ka shpërndarë një video 5 minuta të gjatë ku ka shpalosur S-Class e ri dhe tiparet fantastike të tij, transmeton koha.ne

 

S-Class i ri është jashtëzakonisht i mirë sa që është vështirë të përshkruhet me fjalë, sipas Mercedes