Kura dhe ilaqi për shtypje të lartë të gjakut, i cili funksionon për mrekulli…

Nëse keni shtypjee të lartë të gj akut, mjafton t’i fusni këmbët në ujë të nxeehttë për 5 deri në 10 minuta....

Stomatologu Gjynsher Haziri pjesë e rubrikës Bardhë e Zi, i cili për herë të...

SYRI.TV: z. Gjynsher Haziri  mirë se erdhët në rubrikën Bardhë e Zi të portalit www.Syri.tv nga Mërgata ? Gjnsher Haziri:Mire se...

Kjo Recete të shpëton nga kolesterol

Shoku im kishte 12 kolesterol, dyfishi i normales! Kjo Recete e shpëtoi atë..! Këtë recetë ma dha një shok...

Për efektet e mira dhe ato anësore të vaksinës bisedë me Dr. Shqipe Duriqi...

Gjithmonë në medicinë, kudo nëpër botë, efektet anësore kërkojnë një llupë të madhe për tu lexuar, edhe pse, edhe ato kanë rëndësi...

GJATË KOHËS SË VAKSINIMIT TË QËNDROJMË SË BASHKU

Qendra Parandalo Parandalo mbanë ligjëratën e radhës në Basel me 29. maj 2021, në Malzgasse 30, 4052 Basel, me temën " Vaksinat...

Përballja me njerëzit toksikë, si të përdorni energjinë mendore për të dalë nga rrethi...

Përgatiti Albina Hyseni, studiuese e Administratës Publike, Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe Studimeve Evropiane. Nuk mund të ketë dituri pa...

DENTARJA SHQIPTARE NË ZVICËR Shemsije Selimaj-Fetahu

Kush e ka takuar, në shoqëri apo në ordinancë, se ka harruar kurrë Shemsijen,

SHOQËRIA, SHTETI DHE POLITIKAT(mirëqenia mendore)

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, mirëqenia mendore përcaktohet si një gjendje e mirëqenies në të cilën individi realizon aftësitë e tij ose...

Mjekja me reflektim prej dielli Xhida Lumi

Mjekësia është shtylla më e rëndësishme e jetës. Fatmirësisht jemi të pasur edhe në këtë shkencë, kemi edhe mjekë...

Një mjeke dhe luftëtare e fuqishme Shqipe Duriqi Dautaj

"Mjekësia i ka rrënjët në dashuri, në humanizëm, në dëshirën për të ndihmuar , prandaj ata që nuk e kanë këtë ndjenjë...

Lajmet e fundit

Kjo bime rritet ne oborin tuaj..!? Kuron te gjitha semundjet e mushkerive..!? Ja si...

Kjo bime rritet ne oborin tuaj..!? Kuron te gjitha semundjet e mushkerive..!? Ja si ta perdorni..!? Një nga këto produkte të mrekullueshme që ofron natyra...

Studimi i fundit shkencor po hallakat gjithe boten per Specin ! Cfare po i...

Studimi i fundit shkencor po hallakat gjithe boten per Specin ! Cfare po i shkakton trupit speci… Farat dhe speci janë të pa ndashëm në...

Legjenda e Boksit Elvir Muriqi fiton trofeun për arritje të jetës në Nju Jork

Përgatiti E.B. dhe Nexhmedin Syla, Nju Jork Elvir Muriqi është një legjendë e boksit, i njohur si “Kosova Kid” në ring. Ai u bë sportisti...