Kjo Recete të shpëton nga kolesterol

Shoku im kishte 12 kolesterol, dyfishi i normales! Kjo Recete e shpëtoi atë..! Këtë recetë ma dha një shok...

Për efektet e mira dhe ato anësore të vaksinës bisedë me Dr. Shqipe Duriqi...

Gjithmonë në medicinë, kudo nëpër botë, efektet anësore kërkojnë një llupë të madhe për tu lexuar, edhe pse, edhe ato kanë rëndësi...

GJATË KOHËS SË VAKSINIMIT TË QËNDROJMË SË BASHKU

Qendra Parandalo Parandalo mbanë ligjëratën e radhës në Basel me 29. maj 2021, në Malzgasse 30, 4052 Basel, me temën " Vaksinat...

Përballja me njerëzit toksikë, si të përdorni energjinë mendore për të dalë nga rrethi...

Përgatiti Albina Hyseni, studiuese e Administratës Publike, Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe Studimeve Evropiane. Nuk mund të ketë dituri pa...

DENTARJA SHQIPTARE NË ZVICËR Shemsije Selimaj-Fetahu

Kush e ka takuar, në shoqëri apo në ordinancë, se ka harruar kurrë Shemsijen,

SHOQËRIA, SHTETI DHE POLITIKAT(mirëqenia mendore)

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, mirëqenia mendore përcaktohet si një gjendje e mirëqenies në të cilën individi realizon aftësitë e tij ose...

Mjekja me reflektim prej dielli Xhida Lumi

Mjekësia është shtylla më e rëndësishme e jetës. Fatmirësisht jemi të pasur edhe në këtë shkencë, kemi edhe mjekë...

Një mjeke dhe luftëtare e fuqishme Shqipe Duriqi Dautaj

"Mjekësia i ka rrënjët në dashuri, në humanizëm, në dëshirën për të ndihmuar , prandaj ata që nuk e kanë këtë ndjenjë...

Kapaciteti i imunitetit të tufës

Kapaciteti i imunitetit të tufës Zyrtarët shëndetësorë në botë janë në garë për të vaksinuar mjaftueshëm njerëz, në mënyrë që të ndalet...

SPORTISTI PRESHEVAR MENSUR HYSENI TREGON PËR SUKSESET E TIJA NË RUBRIKËN BARDH E ZI...

SYRI.TV : Përshendetje Mensur , mirë se na erdhët në rubrikën Bardhe e Zi të portalit Syri.tv nga Mërgata,  uroj të jeni mir ?Mentor Hyseni: Përshëndetje...

Lajmet e fundit

Ilir Rizaj dhe Adriatik Bërdaku me një projekt të ri muzikor “Samba Griega”

Nga E.B., Nju Jork “Samba Griega” është një video muzikore, rezultat i bashkëpunimit mes dy krijuesve shqiptarë që jetojnë dhe veprojnë në New York, fotografit/regjisorit...

Zvicër/ Hapet shkolla e gjuhës shqipe në Siebnen

“Shkolla Shqipe” në Zvicër ka çelur klasën e saj më të re për mësimin e gjuhës shqipe në Siebnen të Kantonit të Schëyz-it! “Të hënën...

Atmosfera dhe surprizat për 28 Nëntorin tek i Bizneseve Shqiptare në Zvicrën Qëndrore

Sot, 28 Nëntor 2021 rrjeti në luzern mbajti takimin e rregullt me antarët, takim i rregullt gjatë çdo fund muaji, me qëllimin për bashkëpunim...