Bluntit i pëlqente Leonora Jakupi, Real 1 ‘çmendej’ pas Diellza Kolgecit (Video)

0
232

Në një intervistë për Thumb, ata i kanë rrëfyer të gjitha.

Blunt dhe Real janë pyetur nga gazetarja, se cilat janë ato femra që i kanë tërhequr seksualisht sapo i kanë parë për herë të parë.

“Unë njëherë e një kohë Leonora Jakupin doja, ka qenë on top. Ndërsa Real, Diellza Kolgecin ‘e ka shoqe’. Ja nxorra të gjitha”, ka thënë Blunt duke qeshur.

Dyshja ka treguar të vërtetën e sherrit të tyre me reperin Bim Bima.

Gjithashtu i kanë dhënë përgjigje edhe pyetjeve se cila do të ishte arsyeja e ndarjes së tyre. Po të dashurat e tyre a janë shoqe me njëra-tjetrën?

Për më tepër dëgjojeni intervistën me dyshen e estradës shqiptare.