Bllokohet për qarkullim qendra e Shkupit

0
1386

Për shkak të mbajtjes së garave në atletikë në qendër të Shkupit, të dielën nga ora 16 deri më 17:00 do të mbyllet trafiku për qarkullim. Do të bllokohen rrugët 11 tetori dhe Filipi I Dytë.

Autobusët me numër 50, 57 dhe 59 nga Bitpazari do të lëvizin drejt bulevarit Koco Racin dhe rrugës Kirill dhe Metodij. Gjithashtu edhe autobusët me numër 3, 4, 5, 7, 15, 21 22, 23, 24, 25, 27 dhe 16 do të lëvizin nëpër këto rrugë./Gazeta Express/