Blerimi në pranga, i nxjerr thikën nënës dhe gruas, tmerron fëmijën e vogël

0
316

Blerim Q. nga Fiershegani i Lushnjes është arrestuar nga Policia pasi iu kanos me thikë, nënës dhe gruas së vet. Por, më shumë se kaq, ai ka tmerruar fëmijën e vet të mitur.

Nuk dihen shkaqet e «tërbimit» të Blerim Q. por Policia i ka vënë prangat.