Bitcoin: Po të kishit investuar 100 dollarë para 7 vitesh, sot do kishit 250 milionë

0
352

Në prill të vitit 2010 çmimi i një Bitcoin ishte 0,003 dollarë amerikanë, ndërsa sot çmimi i një Bitcoin 7000 dollarë.

Nëse 7 vite më parë të kishit investuar 100$ në Bitcoin, sot do kishit pasur 250 milion.

Ashtu sic edhe vetë Wall Street filluar të paguajnë më shumë vëmendje për Bitcoin, ka pasur rivalë të ri në botën e monedhës crypto që kërcënojnë për të shkelur ish-udhëheqësin.

Një prej tyre është Ethereum që sot mbulon 32% të vlerës totale të të gjithë monedhës crypto (Bitcoin përfshin 38%) dhe Litecoin vlera e përgjithshme e të cilit për herë të parë kaloi në një moment historik prej 1 miliard $.