Big Mama sërish tek doktorët në Turqi?!

0
467

Pak muaj më parë, këngëtarja Big Mama bëri ndryshimin e madh.

Një operacion në lukth tek doktorët në Turqi i dha fund viteve të tëra me përplot problem me peshën.

Big Mama tashmë është transformuar dhe është në top formë!

Por, vizitat tek doktorët në Turqi nuk kanë mbaruar.

DItën e djeshme, këngëtarja ka marrë rrugë drejt Turqisë sërish.

Nuk dihet nëse bëhet fjalë thjesht për kontrolle rutinore apo në fakt shkupjanja planifikon të bëjë ndonjë ndërhyrje tjetër në trupin e saj. Ne i themi se me peshën e re, ajo tashmë ka arritur perfeksionin!