Bën Trumpin në kokë, qethja e çuditshme e flokëve të një djaloshi (Foto)

0
322

Ky djalë ka modelin më të famshëm të flokëve në botë, por që nuk bën pjesë në shijet e shumicës së njerëzve. Ai ka një prerje të çuditshme dhe interesante flokësh.

Ai shfrytëzoi talentin e një berberi që “pikturon” imazhe të ndryshime për klientët e tij në pjesën e pasme të kokës për të sjellë këtë vepër arti.I riu nga Tajvani arriti që të realizonte ëndrrën, duke vendosur portretin e idhullit të tij, Donald Trump.