Befason kryeministri! Ramushi dhe Anita me kërcim romantik (Video)

0
258

Çifti Ramush dhe Anita Haradinaj kanë qenë edhe befasi e edicionit të tretë të “Ballos Shqiptare”. Kryeministri me bashkëshorten e tij kanë befasuar dhe emocionuar të gjithë me kërcimin e tyre romantik.

Çifti më pas kanë kërcyer edhe nën ritmet e muzikës shqiptare, ndonëse në këtë pikë kryeministri nuk është treguar aq i shkathët. Ndërsa Anita plot hijeshi e thjeshtësi ia ka thënë edhe këtij kërcimi.