BE-ja e Britania arrinë marrëveshje për negociatat e Brexit

0
254

Presidenti i Komisionit Evropian Jean-Claude Juncker  ka deklaruar është arritur progres i mjaftueshëm në bisedimet në mes të BE-së dhe Britanisë për negociatat e Brexit, duke trasuar rrugën për marrëdhëniet në të ardhmen në mes tyre.

Theresa May ka arritur në Bruksel mëngjesin e së premtes, pas bisedimeve për kufirin me Irlandën.

Kryeministrja ka deklaruar që nuk do të ketë kufi dhe “Good Friday Agreement” do të qëndroj.

Qytetarët evropian në Britani do të vazhdojnë jetesën këtu si më parë.