“Bashkimi i mërgatës shqiptare është obligim historik dhe i domosdoshëm për ardhmërinë e kombit shqiptar”

0
513

Lobi Euro – Atlantik Shqiptar dega në Belgjikë, e dëshiron mërgatën shqiptarë të bashkuar dhe të fuqishme.

Lobi thotë se bashkimi i fuqizimit dhe strukturimi i mërgatës shqiptarë është obligim jo vetëm historik, por i domosdoshëm në shërbim të ardhmërisë së kombit shqiptar, transmeton gazeta “Bota sot”.

Lobi Euro – Atlantik Shqiptar është organizatë që synon lobimin e interesave shqiptare brenda dhe jashtë shteteve ku mërgata shqiptare jeton, punon dhe vepron.

Ja postimi i plotë i Lobit Euro – Atlantik Shqiptar:

E DUAM NJË MËRGATË SHQIPTARE TË BASHKUAR DHE TË FUQISHME

———————————————–

LOBI EURO-ATLANTIK SHQIPTAR , shkurtimisht (LEASH), një kulm i përbashkët organizativ për një Mërgatë Shqiptare të bashkuar dhe të fuqishme …

LOBI EURO-ATLANTIK SHQIPTAR, është organizatë vullnetare, mbarëkombëtare jo partiake, afetare dhe gjithëpërfshirëse me karakter ndërkombëtar, e cila për qëllim kryesor ka bashkimin e Mërgatës Shqiptare anë e mbarë botës.

Bashkimi, fuqizimi dhe strukturimi i Mërgatës Shqiptare është obligim jo vetëm historik, por edhe i domosdoshëm në shërbim të fatit, dhe ardhmërisë së kombit Shqiptar.

LOBI EURO-ATLANTIK SHQIPTAR, u themelua në Mërgatë nga përfaqësues të një spektri të gjerë intelektual dhe aktivist të edukuar në frymën kombëtare, me qëllim të çuarjes përpara të çështjeve, dhe kauzës kombëtare.

LOBI EURO-ATLANTIK SHQIPTAR, është organizatë që synon poashtu lobimin e interesave shqiptare brenda dhe jashtë shteteve ku Mërgata Shqiptare jeton, punon dhe vepron.

Dega e Lobit Euro-Atlantik Shqiptar/ Belgjikë