Bari, shqiptarët kapen me 600 kg mish e bulmet. Ja ç’ndodhi me ta

0
281

Dogana e Barit dhe Guardia di Finanza kanë sekuestruar mbi 300 kilogramë mish e 330 kilogramë djathë e qumësht.

Mësohet se produktet ishin pa certifikatën e sigurisë të parashikuar nga ligji.

Malli, i cili transportohej nga dy shqiptarët u bllokua dhe konfiskua.

Pas veprimeve procedurale të doganës italiane, malli u shkatërrua.