“Ballë për ballë” me luanin – jo për “luftë”, por për të luajtur (Video)

0
269

Luani është një prej kafshëve më të egra të planetit dhe të dalësh ballë për ballë me të mund të jetë vdekjeprurëse.

Por ky nuk është rasti i videos së mëposhtme, përcjell tch.Në fakt bëhet fjalë për diçka krejtësisht të kundërt nga kërcënimi që mund të ofrojë kjo kafshë e rrezikshme, dashuria që ka për personin që e ka rritur.

Në pamje dallohet Kiara, luanesha, e cila i hidhet në qafë Adolfos, jo për ta kafshuar, por për të luajtur me të duke treguar edhe mirënjohjen që ka për të.