Babai lë vajzën 3-vjeçe në shtëpi dhe del me shokët, pasi harxhon lekët kërkon…

0
198

Nuk janë te pakta rastet kur te rinjte lene “leshtë” ne lojera fati.

Por kete here një 33-vjeçar i cili eshte divorcuar dhe ka pergjegjesi per nje vajze të vogël 3-vjeçare ka lënë në kazino të gjitha paratë.

E dhimbshme eshte fakti qe sipas gazetares së “Aldo Morning Show”, babai i 33-vjeçarit i cili kishte shkuar në Gjermani për azil i kishte dërguar rreth 500 euro për të paguar qeranë dhe për të kaluar muajin.

Por, djali poshtë pallatit kishte një kazino dhe aty ka lënë të gjitha paratë, madje ka qerasur të gjithë shokët.

Pasi ka lënë paratë në kazino 33-vjeçari i ndjerë në faj i ka kërkuar në formë shakaje shokut të tij 4 mijë lekë të vjetra për të blerë litar për të vrarë veten.