As Diana Avdiu nuk i shpëton ndërhyrjes në buzë?!

0
552

Diana Avdiu, ish misi i Kosovës, është shquar përherë për thjeshtësinë që rrallë sheh syri i audiencës tek femrat e shoëbizit, shkruan Kosovarja.

Madje, kjo sëbashku me legancës dhe bukurinë natyrale, i hapën Dianës dyert e suksesit, në pista të ndryshme botërore, fotoseisone për brende të ndryshme, por që këto suksese asnjëherë nuk i dhanë shkas modelese të heq dorë nga modestia.
Vlen të thuhet se fotosesionet e saja, janë vërtetë tejet profesionale, ani pse brenda tyre kemi rastin të shohim një Dianë të thjeshtë, të pangarkuar me stivime e grim që i humbin origjinalitetin. Sa i përket jetës private të Diana Avdiu, kohë më parë u përflit për një aferë të shkurtër, por që duket se gjithçka kaloi dhe u mbyll në sirtaret e jetës së saj. Meqë fytyra e Dianës me tiparet e jashtëzakonshme, nuk ka nevojë për ndërhyrje, a do ekziston dëshira e modeles për të ndryshuar diçka apo ndihet komod me veten.
Kjo pyetje shtrohet shkaku i imazhit të publikuar së fundi nga Avdiu, teksa shihet krejtësisht natyrale, por me buzë më të zmadhuara se zakonisht. Ndoshta mund të ketë ‘gisht’ ndonjë efekt i mundshëm, por që duket tejet e bukur.