Arrestohen për vjedhje 16 shqiptarë në Francë

0
291

Janë arrestuar 16 shqiptarë në Francë nën akuzat për vjedhje. Ata dyshohen se kanë kryer grabitje në 350 raste të ndryshme.

Në mesin e të arrestuarve janë 15 burra dhe një grua.

Katërmbëdhjetë prej kosovarëve janë në burg dhe të gjithë janë paditur për grabitje dhe komplot kriminal.