Armë dhe trafik droge, arrestohen 20 shqiptarë në Itali

0
236

Një operacion blic antidrogë i karabinierëve dhe Guardia di Finanza në provincat e Chieti, Genova, Campobasso e Fogia kanë çuar në pranga një bandë shqiptare. 20 persona janë arrestuar.

Urdhri i arrestit u lëshua nga gjykatësi hetues i l’Aquilës, me kërkesë të Drejtorisë Antimafia.

Anëtarë të kësaj organizate janë hetuar për shkaqe të ndryshme, nga veprimi kriminal për trafik droge, zotërim armësh për trafik droge.operacioni u qaujt Evelin.