Arben Mehmeti Moderatori nga RTV SYRI BLUE në Zvicër prezeton dokumentarin “Lugina e Preshevës”

0
479

Arben Mehmeti Moderatori nga RTV SYRI BLUE në Zvicër prezenton dokumentarin “Lugina e Preshevës”

Gazetari Preshevarë, Arben Mehmeti në Zvicër prezeton dokumentarin “Lugina e Preshevës”

Gazetari  Arben Mehmeti nga Presheva por që jeton dhe vepron në Zvicër, përmes një dokumentari ka paraqitur Luginën e Preshevës në gjuhën gjermane.

Mehmeti dokumentarin “Lugina e Preshevës ” “Presevo-Tal” në gjuhën gjermane e ka paraqitur para përfaqësuesve të shteteve të  ndryshme.

Më posht ju paraqesim postimin e tij në facebook”

Sot në Rorschach kanton të St. Gallen ,pata nderin në prani të 10 Shteteve prezantova sot dokomentarin “Lugina e Preshevës ” “Presevo-Tal” në Gjuhën Gjermane . Shtetë që morën pjes ishin Austria , Zvicra , Sri Lanka, Maqedonia , Hungaria , Marokko , Lugina e Preshevës , Spanja , Gjermania . Sëbashku me HDS St.Gallen dhe Würth Group.

Ndryshe Arben Mehmeti punon si drejtues i emisionit “Takim me Benin” në  RTV Syri Blue në Solthurn të Zvicrës.

https://www.facebook.com/TakimmeBenin/