Aplikimi për lotarinë amerikane vijon, por ambasada ka një tjetër njoftim të rëndësishëm

0
367

Community Solutions quhet programi që Ambasada Amerikane në Tiranë fton qytetarët të aplikojnë.

Nëse jeni duke u përpjekur të ndryshoni komunitetin tuaj duke ngritur çështje më të ngutshme si ajo e diskriminimit gjinor, mbrojtja e mjedisit, korrupsionit dhe punësimi i të rinjve.

Community Solutions është një program i zhvillimit profesional për udhëheqësit më të mirë dhe më të ndritshëm të komunitetit global që punojnë në çështjet e përmendura më mësipërme.

Zgjidhja e komunitetit është një program njëvjeçar që përfshin një bursë katër mujore në një organizatë, ose zyra të qeverisë ose organit legjislativ.

Aplikimi për programin fillon në datën 31 tetor.