Andrra dhe Xhensila në krah të burrave të tyre, po shikoni fustanet më të bukura që kanë veshur ndonjëherë!

0
1850

Andrra dhe Xhensila janë dy femrat që më së shumti përfolen për pamjen që kanë. Të dyja janë bërë mike të mira, që e krijuan miqësinë nga burrat e tyre, Sinani dhe Besi.

E ndejat e shumta ku marrin pjesë shumica e VIP-ve shqiptarë, i bëjnë shumë prej tyre. Dy çiftet janë takuar ku edhe kanë shfrytëzuar rastin për fotografi, përcjell ORAinfo.

Si në çdo fotografi apo mbrëmje janë zonjat ato që marrin gjithë vëmendjen

Andrra dhe Xhensila në stile të ndryshme kanë veshur fustanet më të bukura ndonjëherë./ORAinfo/