Almës i rritet mjekra si e burrave, ajo që deklaron i dashuri i saj do t’ju habisë

0
274

Alma Torres, u shpërngul që herët në SHBA dhe pasi postoi disa foto ku dukej dukshëm mjekra e saj me një gjatësi jo normale për një femër, njerëzit në rrjetet sociale filluan ta tallnin.
24-vjeçarja thotë se i dashuri i saj nuk e ka aspak problem këtë gjë dhe është kokë e këmbë i dashuruar pas saj.
Në moshën 16-vjeçare u diagnostikua me sindromën PCOS (Polycystic Ovary Syndrome), përgjegjëse për rritjen e qimeve të mjekrës së saj. Për shkak të kësaj sindrome Alma mund të fitojë shpejt peshë dhe mund të jetë në rrezik nëse një ditë vendos të ketë fëmijë.
Fotografja rrëfen se ka patur shumë të vështirë për shkak të talljeve të ndryshme që i bënin dhe tashmë është gati të vendosë makinën e rrojës në fytyrë.
I dashuri i saj Taylor, gjithmonë e ndihmonte atë t’i hiqte nga fytyra me piskatore qimet e trasha. Ai e adhuron mjekrën e bukur të saj dhe nuk i duket anomali.