Albatriti në sherr me Bes Kallakun, arsyeja do t’iu habisë…

0
220

Marrja e këtij minerali është i rëndësishëm për çdo organ, sepse ajo plotëson disa funksione. Vetëm 25% e të rriturve në vendin tonë marrin sasinë e rekomanduar ditore të magnezit dhe ndonjëherë nuk mjafton.

Mosmarrja e magnezit mund të shkaktojë shumë sëmundje duke filluar nga ankthi tek diabeti. Shenjat e hershme të mungesës së magnezit përfshijnë humbjen e oreksit, dhimbje koke, vjellje, lodhje dhe dobësi.
Shumica e këtij minerali ruhet në kocka dhe në organe, ku përdoret përgjithësisht për funksione të ndryshme biologjike.

Pse është kaq e rëndësishme që të marrim magnez?
E kjo sigurisht ishte më e pakta që pritej!

Albatrit Muqiqi është njëri nga këngëtarët i cili është tejet person pozitiv dhe shumë I hapur pothuajse me të gjithë. Ai ka një miqësi shumë të mire edhe humoristin nga Shqipëria Bes Kallakun tashmë edhe bashkëshorti I këngëtares Xhensila Myrtezaj.Por a e do të prishet kjo miqësi pasi Besi të sheh se Albatriti “pëlqen” fotografinë e Xhensilës?