Aida Doçi më në fund ju njofton me personin e saj të zemrës!

0
299

Aida Doçi, këngëtarja që po korr suksese të pandalshme me super baladat e saja, vazhdon të mbajë shumë private jetën e saj, shkruan Kosovarja.

Përveç motrës së saj, Venesa Doçi, të cilën patët rastin ta shihni shpesh në medie falë vokalit të jashtëzakonshëm, nuk njihni persona të tjerë sit ë afërm të këngëtares.
Dhe kjo, është një gjë mjaft pozitive, meqë jetë private do duhej të ishte paksa më e rezervuar. Por, Aida me rastin e ditëlindjes së vëllait, ka vendosur të shprehet mjaft emocionale në këtë pjesë, me ç’rast lë të nënkuptohet përmes postimit që ka bërë së fundi.Në të njëjtën kohë, tregon edhe relacionin e jashtëzakonshëm që kanë motër e vëlla, diçka që deri tani nuk kemi qenë të informuar.Ju sjellim postimin e Aidës, së bashku me urimin për ‘heroin’ e saj, që nuk ka dyshim se hyn në mesin e njerëzve më të dashur për të./Kosovarja/