Ai hyri në kafazin ku ishin tre Pitonët më të rrezikshëm dhe e lejoi njërin prej tyre që ta kafshonte por.. (Video)

0
308

Shumë njerëz ruajnë si kafshë shtëpiake lloje të ndryshme kafshësh të rrezikshme.
Jay Brewer është njeriu i cili si kafshë shtëpiake kishte 3 Pitonë në shtëpinë e tij. Ai hyri me vetdëshirë në kafazin ku ishin tre Pitonët më të rrezikshëm dhe e lejoi njërin prej tyre që ta kafshonte përderisa po bënte një video. E tëra çka ai ruante ishte fytyra e tij, por prap se prap mori një mësim të mirë nga gjarpri i bardhë; ai kafshoi mirë dorën e tij.