A mund t’ia qëlloni se cili reper është ky?!

0
228

Rikthimet në kohë janë gjithmonë të bukura falë edhe kujtimeve që sjellin.

E duket se një ditë e tillë kur ka nostalgji për vitet, e ka përjetuar sot, reperi Lumi B.

Ai është rikthyer prapa në fëmijëri me foto të cilat i ka ndarë me ndjekësit në rrjetin social Instagram.

Me një pamje shumë më të ndryshme nga e sotmja dhe tipare që nuk e bëjnë të njihet, reperi ka habitur ndjekësit më fotografinë e vjetër.

Kilogramët atëbotë, Lumi duket t’i ketë pasur në nivel.