A i mbani mend si ishin para sa viteve Meda dhe Shpati

0
404

I përkasin zhanreve të ndryshëm të muzikës, por marrëdhënia e tyre miqësore ka vazhduar ndër vite jo vetëm të Meda dhe Shpati por edhe të shumë figura të ndryshme të show bizit, shkruan Kosovarja.

Janë shumë koncerte dhe mbrëmje muzikore ku i bëjnë bashkë sidomos këngëtarët dhe kjo lidhje mbetet edhe me tej e mirë për të vazhduar deri në ditët e sotme.Kjo fotografi tregon miqësinë e dy këngëtarëve që për publikun janë shumë të dashur. Nga atëherë përveç shoqërisë që është e pa ndryshueshme, pamja e tyre tash është krejt tjetër dhe sigurisht janë vitet, mosha që i ka bërë të dukën më ndryshe dhe pa dyshim dhe më të bukur. /Kosovarja/