A është në krizë marrëdhënia e Lulit të “Përputhen”? shfaqet me një femër tjetër!

0
451

Ish-anëtari i “Përputhen” dhe “Its My Love”, Luli është shfaqur me një femër në instagram.

Mirëpo, kësaj here, nuk duket të jetë bashkëshortja e tij.

Bëhet fjalë për një femër tjetër, e cila deri më tani nuk është e njohur për publikun.