A është kjo arsyeja e ndarjes së Tunes e Patrisit?

0
223

Prej dy ditësh Tuna dhe Patris Berisha janë vënë edhe një herë mu në qendër të vëmendjes. I gjithë fokusi i medias rozë është tek ata dhe marrëdhënia e tyre, shkruan «Kosovarja».

Tuna është zhvendosur në Shkup, ndërkaq Patrisi nuk i ka stopuar aktivitetet e tij të zakonshme.

Dihet karakteri i Tunes, shpesh shpërthyes dhe ekspresiv. Ajo është dominante në skenë, e me gjasë edhe në jetën në çiftit.

Tuna ka lënë pas krahëve një martesë të dështuar dhe po ashtu disa lidhje që nuk shkuan mirë./Kosovarja/