A e keni parë ndonjëherë Shyhreten të veshur me “duks”

0
207

Veshja e saj është gjithmonë në nivel të zonjës me shumë klas, shkruan Kosovarja.

Pavarësisht a është sportive apo elegantë, këngëtarja më e kërkuar e estradës gjithmonë duket shumë bukur dhe me stil.
Ndërkaq kohëve të fundit kemi pasur rast që ta shohim edhe me veshje sportive, madje shumë shpesh.

Kryesisht me veshje të tillë shihet vikendeve apo edhe gjatë udhëtimeve.
E në këtë fotografi, e shohim shumë të thjeshtë, madje me një fanellë sportive, në krahë të bashkëshortit të saj dhe disa miqve.