A e dini sa të bukur e ka nënën Edona Llalloshi?

0
471

Këngëtarja Edona Lalloshi që në fëmijëri e ka dashur muzikën, ka preferuar të bëhet këngëtare. Dhe, ia ka dalë suksesshëm, e sot është një emër që e pëlqejnë të gjithë.

Këngëtarja e ka pasur mbështetjen e vazhdueshme të prindërve, që nuk janë ndalë asnjëherë së përkrahur karrierën e saj.

Edona ka tre motra dhe një vëlla, lidhja me të cilët është tejet e ngushtë. Që të gjithë kontribuojnë që Edona të shkëlqej gjithmonë, shkruan Kosovarja.

E ëma e saj, gjithashtu e ka mbështet Edonen në rrugën e muzikës. Duhet pranuar që këngëtarja e ka një nënë zonjë e bukuroshe.